Agenda Dokkum

Wandelen
In samenwerking met Landschapsbeheer worden wandelingen georganiseerd. Er is een wandelgroep voor een dik uur wandelen en een groep voor een rondje kuieren. Start om 10 uur bij de Buurtkamer. Hier zijn geen kosten aan verbonden. De wandelingen vinden plaats in de even weken.

Lunchen
Iedereen week kun je voor maar €2,50 blijven lunchen in de Buurtkamer. Wel even bij de vrijwilligers je aanmelden! Dit kan nog op de dag zelf tot 10.30 uur, net als het betalen.

Activiteitenagenda
Activiteiten starten om 10.00 uur en zijn kosteloos, tenzij anders aangegeven. Activiteiten en planning altijd onder voorbehoud.

  • 21 maart: Bezoek metaalbedrijf Hiatus Dokkum (Buurtkamer ook gewoon open)
  • 28 maart: Creatief, spelletjes
  • 4 april: Kleine Privacy Show i.s.m. bibliotheek regio noord en wandelen
  • 11 april: Creatieve ochtend
  • 18 april: Lezing door apotheker uit Dokkum

Extra informatie bezoek Hiatus Dokkum: Op donderdag 21 maart brengen we een bezoek aan Hiatus. Hiatus is een fijnmechanisch productiebedrijf dat matrijzen en gereedschappen produceert voor de sector productindustrie. Ze zijn gespecialiseerd in het verspanen, afwerken en assembleren van hoogwaardige mallen en precisieonderdelen, maar nemen ook een deel van het productieproces voor hun. rekening. Een metaalbedrijf dus.
Datum: 21 maart
Adres: Bij ’t Station 2, Dokkum
Tijd: 10.15 tot 11.15
Kosten: Geen
Aanmelden kan via info@debuurtkamer.com of 0624781330.
Deze activiteit is i.s.m. Rotary Dokkum.