Algemeen

De Buurtkamer staat voor elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer. Iedereen is welkom. Een bakje koffie/thee kost maar €0,50 en als het je leuk vindt kun je deelnemen aan een activiteit. De ene keer is er bingo, de andere keer gaan we creatief aan de slag of bijvoorbeeld sjoelen. Zo wordt er voor iedereen iets georganiseerd. Ideeën zijn altijd welkom en als je het leuk vindt mag je meehelpen om de activiteit te organiseren. In de Buurtkamer kunnen mensen contacten opdoen, gezelligheid vinden en vrijwilligerswerk doen. Alle mensen, mensen met of zonder werk, jong en oud, met of zonder (psychische) kwetsbaarheid, kunnen in de Buurtkamer contacten opdoen, gezelligheid vinden en vrijwilligerswerk doen.

Een aantal activiteiten zijn gratis en voor sommige wordt een kleine bijdrage gevraagd. Koffie/thee kost €0,50. Dit om het voor iedereen toegankelijk te houden. Dit betekent ook dat je tijdens openingstijden vrijblijvend mag in- en uitlopen. Wil je even voor een half uurtje langskomen voor een bakje, ook dat is prima.

Bij de Buurtkamer werken vrijwilligers. Door het doen van vrijwilligerswerk, bijvoorbeeld koffie schenken, en het organiseren van activiteiten, kunnen mensen zich verder ontwikkelen. Op de achtergrond kijkt een coach mee en ondersteunt waar nodig.

De Buurtkamer biedt de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in een ontspannen sfeer en is op vraag/behoefte van inwoners een initiatief van Stichting Welzijn Het Bolwerk en Stichting AanZet.

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina  https://www.facebook.com/DeBuurtkamerDDFK/ en houd deze website in de gaten.