Vrijwilligersvacatures

De Buurtkamer biedt de gelegenheid om door middel van vrijwilligerswerk te werken aan persoonlijke ontwikkeling en op deze manier (weer) een eigen plek in te nemen in de samenleving. Iedereen werkt aan zijn of haar persoonlijke doel. Stap voor stap in ieders eigen tempo. Als vrijwilliger neem je ook deel aan de teamvergaderingen, welke ongeveer één keer in de zes weken plaatsvindt.

In de Buurtkamer vervult het team van vrijwilligers de rol van gastheer/gastvrouw. Er is contact met de bezoekers en de koffie/thee wordt geregeld. Daarnaast worden activiteiten georganiseerd, worden er boodschappen gedaan en wordt de lunch verzorgd. Eén van de andere taken is het verzorgen van o.a. de social media en het bijhouden van het activiteiten programma op deze website. Het team van vrijwilligers wordt ondersteund door een projectleider van Stichting AanZet i.s.m. de lokale welzijnsorganisatie.

Openstaande vrijwilligersvacatures:
Klik hier voor de vacature lunch voorbereid(st)er Buurtkamer Dokkum
Klik hier voor de vacature gastheer/gastvrouw Buurtkamer de Westereen
Klik hier voor de vacature lunch voorbereid(st)er Buurtkamer de Westereen
Klik hier voor de vacature gastheer/gastvrouw Buurtkamer Holwerd
Klik hier voor de vacature gastheer/gastvrouw Buurtkamer Wâlterswâld

Let op, bovenstaande zijn allemaal vrijwilligersvacatures. Woon je op een andere locatie? Het is mogelijk €0,19 per kilometer reiskostenvergoeding te krijgen.