Activiteiten

In de eerste plaats gaat het in de Buurtkamer om elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer. Er liggen altijd tijdschriften, puzzelboekjes en creatief materiaal klaar. De overige activiteiten die georganiseerd worden zijn afgestemd op de behoefte van de bezoekers. Ideeën voor activiteiten zijn dus altijd welkom. Aangezien er verschillende behoeftes kunnen zijn wordt er geprobeerd een gevarieerd activiteiten programma te organiseren.

Vanuit de Buurtkamer in de Westereen en in Dokkum wordt in samenwerking met sport- en wandel docent Reina Hes van het Bolwerk wandelingen georganiseerd. Start is om 10 uur vanuit de Buurtkamer. Hier zijn geen kosten aan verbonden. De wandelingen vinden plaats in de even weken.

Samen eten is niet alleen gezellig, maar je geniet ook meer van je eten. Samen aan tafel, een gezonde lunch nuttigen. Dit kan in zowel de Westereen als in Dokkum.
Wandelen In samenwerking met sport- en wandel docent Reina Hes van het Bolwerk worden wandelingen georganiseerd. Dit zijn wandelingen, waarbij het niet om snel lopen gaat. Het gaat erom dat je gezellig een wandeling met elkaar maakt. In 2018 zijn we hiermee gestart. Om de week vinden er wandelingen plaats in zowel Dokkum als de Westereen, in de activiteiten agenda vind u de exacte data.

Voor meer informatie over de verschillende activiteiten per locatie kun je in het menu klikken op de betreffende locatie.

 

.