Activiteiten

Er zijn een aantal vaste activiteiten in de Buurtkamer. Denk aan samen eten en wandelen. Daarnaast wordt er op basis van behoeftes gekeken welke activiteiten er nog meer georganiseerd kunnen worden. Deelname aan activiteiten is vrijblijvend en tenzij anders aangegeven kosteloos. Hieronder vind je meer informatie over de activiteiten en de activiteitenprogramma’s van de Buurtkamer.

Samen eten
Dit is niet alleen gezellig, maar je geniet ook meer van je eten. Samen aan tafel, een gezonde lunch nuttigen. Iedere week kun je om 12.00 uur voor maar €2,50 blijven lunchen in de Buurtkamer in de Westereen (dinsdag), Kollum (woensdag) en Dokkum (donderdag). Wel even bij de vrijwilligers je aanmelden! Dit kan nog op de dag zelf tot 10.15 uur, net als het betalen. Let op! Voor de locatie Kollum moet je je een dag van tevoren opgeven via 0511-700204, ontmoetingspleksplekkollum@werkpro.nl of in de winkel bij de kassa.

Wandelen
Buiten zijn, in beweging, lekker in de frisse lucht, heerlijk. Deelname is kosteloos en aanmelden is niet nodig. Aansluitend aan de wandeling staat de koffie of thee klaar in de Buurtkamer. De vrijwilligers die dit wandelen begeleiden worden ondersteund door een wandelcoach van Stichting Welzijn het Bolwerk en hebben een wandelbegeleider training gevolgd.

Iedere oneven weken is er wandelen bij de Buurtkamers Feanwâlden, Kollum en Wâlterswâld!
Op maandagmiddag is er een wandelgroep vanuit de Buurtkamer Feanwâlden. Start is om 14.30 uur. (Start Buurtkamer Feanwâlden vanaf 16 augustus 2021)
Op woensdagochtend is er een wandelgroep vanuit de Buurtkamer Kollum. Start is om 10.30 uur.
Op donderdagochtend is er een wandelgroep vanuit de Buurtkamer Wâlterswâld. Start is om 10.00 uur.

Iedere even weken is er wandelen bij de Buurtkamers De Westereen, Dokkum en Holwerd!
Op dinsdagochtend is er een wandelgroep vanuit de Buurtkamer in de Westereen. Start is om 10.00 uur.
Op donderdagochtend is er een wandelgroep vanuit de Buurtkamer Dokkum. Start is om 10.00 uur.
Op donderdagmiddag is er een wandelgroep vanuit de Buurtkamer Holwerd. Start is om 14.30 uur.