Bezoekers

Wil jij er graag even een keertje uit? Andere mensen ontmoeten? Je bent van harte welkom in één van de Buurtkamers. In de Buurtkamer staat elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer voorop. De Buurtkamer is niet leeftijdsgebonden. Of je nu geen of toch wel (enkele) sociale contacten hebt, als je graag meer onder de mensen wilt zijn ben je van harte welkom.

Normaal kun je binnenlopen en weer weggaan wanneer je dit zelf wilt. Eén van de Corona maatregelen is dat mensen zich nu wel (tijdelijk) vooraf aan een bezoek moeten aanmelden via info@debuurtkamer.com of via 06 – 39 378 222. Wil je meer informatie over locaties en/of openingstijden? Klik dan hier.

Na behoefte van de bezoekers van een Buurtkamer worden er activiteiten georganiseerd. Denk aan samen eten, wandelen, creatief, spelletjes, lezingen en nog veel meer. Deelname aan een activiteit is niet verplicht. En.. ideeën zijn altijd welkom!

Voor een kopje koffie of thee wordt €0,50 gevraagd. In de Buurtkamer kun je een koffie/thee strippenkaart (van €2,50 of €5,00) kopen met contant geld. Deze kun je bij voorkeur de aankomende tijd gebruiken voor het betalen van de koffie/thee. Dit om het verloop van contant geld te beperken in periode van Corona.

Juist in periode van Corona is de Buurtkamer open. De overheid roept op om wijkcentra open te laten en activiteiten voor (sociaal) kwetsbare mensen door te laten gaan. We zorgen er met elkaar dat dit op een veilige en verantwoorde manier kan.

Wil je een indruk krijgen van de Buurtkamers? Klik dan hier voor een aantal foto’s van de Buurtkamer.

Graag tot ziens in één van de Buurtkamers!

Ervaring bezoeker:
“Door sociaal contact kreeg ik weer energie en pakte ik meer activiteiten op. Ik vind het minder spannend om nu op iemand af te stappen.”